Letné kino

Tatranské letné kino prinesie do Tatier filmové zážitky pod hviezdami. August 2024 sa v Tatrách ponesie v znamení nielen hudobných a kultúrnych podujatí, ale aj filmových večerov pod šírym nebom. Tatranské letné kino, ktoré sa stáva čoraz obľúbenejším medzi miestnymi obyvateľmi aj turistami, prinesie jedinečné filmové zážitky priamo v srdci našich veľhôr.

Filmové večery v prírode

Predstavte si pohodlnú lavičku, teplú deku a hviezdnu oblohu nad hlavou – presne takto budú vyzerať večery v Tatranskom letnom kine. Návštevníci sa môžu tešiť na pestrý výber filmov, ktoré budú premietané v malebnom prostredí parku v tatranskej Lomnici. Od klasických komédií, cez historické a romantické filmy, až po najnovšie filmové hity – program je zostavený tak, aby si na svoje prišli všetky vekové kategórie.

Tatranské letné kino v auguste 2024 sľubuje neopakovateľné filmové zážitky v nádhernom prostredí Vysokých Tatier. Príďte si vychutnať večer plný filmov, zábavy a hviezdnej oblohy. Nechajte sa uniesť filmovou mágiou priamo pod tatranskými vrcholmi a zažite leto, na ktoré budete ešte dlho spomínať.

Tatry v lete žijú filmom – nenechajte si ujsť Tatranské letné kino 2024!